Nieuws

Hoever overtuigd na gesprek met Van Nistelrooy: PSV speelt om de prijzen

Hoever overtuigd na gesprek met Van Nistelrooy: "PSV speelt om de prijzen"

23 June - 09:51 Laatste update: 10:36
0

Ki-Jana Hoever is maar wat blij met zijn transfer naar PSV. De twintigjarige back denkt dat het spel van de Eindhovenaren op zijn lijf geschreven is en wil op jacht naar prijzen.

Hoever wordt voor één seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers. In zijn contract is geen optie tot koop opgenomen. "Ik ben hartstikke blij dat nu hier ben", aldus de verdediger op de clubsite. "Toen PSV zich meldde was ik al enthousiast en na een gesprek met de trainer (Ruud van Nistelrooij, red.) was het voor mij duidelijk dat ik hier wil gaan spelen. Aan deze stap ben ik toe."

De jeugdexponent van Ajax vertrok op jonge leeftijd naar Liverpool en debuteerde daar al op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht. In 2020 trok Hoever naar The Wolves, waar hij tot op heden tot 25 Premier League-duels kwam. "Ik ben een rechtsback met snelheid en overzicht. Het voetbal dat de trainer wil spelen, past daarbij", aldus Hoever. "In de Premier League heb ik op hoog niveau gespeeld en getraind. PSV speelt in Nederland om de prijzen en speelt Europees voetbal. Naar die nieuwe ervaring kijk ik enorm uit. Ik heb ontzettend veel zin om hier te beginnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie