Transfernieuws

FC Twente duidelijk na openingsbod Feyenoord: 'Hier konden we niks mee'

FC Twente duidelijk na openingsbod Feyenoord: 'Hier konden we niks mee'

19-06-2022 13:50 Laatste update: 13:55

Feyenoord heeft een eerste bod uitgebracht op de talentvolle FC Twente-verdediger Mees Hilgers. Het eerste voorstel van de Stadionclub maakte geen indruk op FC Twente, zo laat technisch directeur Jan Streuer weten aan de regionale krant TC/Tubantia.

De geruchten over de vermeende interesse van Feyenoord gaan al langer rond. Nu blijken Rotterdammers voor het eerst daadwerkelijk een bod te hebben uitgebracht. "Hier konden we niks mee", is Streuer duidelijk tegenover Tubantia. Hilgers beschikt bij de Tukkers nog over een contract dat tot medio 2023 loopt. Daarnaast heeft de club een optie om hem nog een jaar langer in Enschede te houden.

Streuer is duidelijk over het FC Twente-standpunt. "Ik ga er vanuit dat Mees bij ons blijft. Wij willen hem niet verkopen. Dat is ook beter voor hem. Hij heeft net één jaar in de Eredivisie gespeeld", stipt de beleidsbepaler aan. De 21-jarige centrumverdediger speelde afgelopen seizoen 24 wedstrijden onder Ron Jans. Mede dankzij zijn defensieve inspanningen eindigde Twente op de knappe vierde plaats op de ranglijst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!