Nieuws

'Götze beslist komende dagen over toekomst, Inter Miami nieuwe gegadigde'

'Götze beslist komende dagen over toekomst, Inter Miami nieuwe gegadigde'

18-06-2022 11:03
0

Mario Götze gaat de komende dagen een beslissing maken over zijn toekomst. Onlangs werd bekend dat Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt serieuze interesse had in de Duitse middenvelder, nu is het Inter Miami van David Beckham daar als nieuwe gegadigde bijgekomen.

De kans is groot dat Götze Eindhoven deze zomer zal verlaten. Het salaris van de Duitser drukt zwaar op de uitgavenkant van de begroting. Daarnaast wil hij zelf ook graag een nieuwe stap maken. Eerder kwam al naar buiten dat Benfica, verschillende Italiaanse clubs én Eintracht Frankfurt bereid zouden zijn om de afkoopclausule van vier miljoen te betalen. Naast deze geïnteresseerden zou ook Inter Miami Götze graag willen inlijven, dat meldt de doorgaans betrouwbare sportjournalist Fabrizio Romano.

De Duitse spelmaker arriveerde in 2020 tot grote verbazing in Eindhoven en werd als grote ster onthaald. Hij liet in de twee jaar daarna veel geniale momenten zien, maar had wel wisselvalligheid in zijn spel. De Duitser ligt tot 2024 vast in Eindhoven. Afgelopen seizoen kwam Götze in 52 officiële duels in actie, waarin hij twaalf keer het net wist te vinden en elf assists leverde. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie