Nieuws

Depay hangt aan de telefoon met Promes: Niemand weet wat er echt aan de hand is

Depay hangt aan de telefoon met Promes: "Niemand weet wat er echt aan de hand is"

04-06-2022 12:20

Memphis Depay zorgde met zijn bericht op social media voor de nodige commotie deze week. De spits - die twee keer scoorde in het met 1-4 gewonnen duel tegen België - feliciteerde Quincy Promes met de Russische bekerwinst.

Promes - die wordt verdacht van poging tot moord, drugsmokkel en huiselijk geweld – kreeg steun van Depay. ‘Trots op het feit dat je staande blijft terwijl mensen die niets van je privéleven afweten je veroordelen zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen’, schreef hij.

Het is geen geheim dat Depay en Promes goed gaan met elkaar. "Quincy en ik hebben een hele sterke band", zegt de Barcelona-spits over het bericht. "Ik had 'm aan de telefoon, we hebben samen vreugdetranen gelaten, omdat niemand echt weet wat er allemaal aan de hand is. Iedereen weet het, denken ze", aldus de aanvaller in gesprek met de NOS.

"Ik was heel erg blij voor hem en trots op hem. Omdat het gewoon een hele goede voetballer is en een goed persoon. Dat weet ik, ik ken hem al jaren”, zegt Depay, die hoopt dat het tij zal keren voor zijn vriend. "Ik ben blij dat hij al die negativiteit in positiviteit omzet", zegt Depay. "En daar wil ik het bij laten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!