Kritiek op Van Bommel neemt toe: 'Het maakt dus niet uit hoe we spelen'

Kritiek op Van Bommel neemt toe: 'Het maakt dus niet uit hoe we spelen'

23 oktober - 20:48
Bundesliga 0 Reacties

Mark van Bommel voelt de kritiek op zijn persoon toenemen. De trainer van VfL Wolfsburg verloor zaterdagmiddag met zijn ploeg met 2-0 van SC Freiburg en heeft nu voor de achtste keer op rij niet gewonnen.

Van Bommel en zijn ploeg begonnen het seizoen nog goed met vier overwinning op rij, maar drie gelijke spelen en vijf nederlagen later neemt de kritiek op de trainer toe. "Je krijgt kritiek als je verliest, dat begrijp ik", reageert de Limburger op de persconferentie na de wedstrijd. "De manier waarop er gespeeld wordt, maakt dan niets uit."

Daarmee zegt Van Bommel dat zijn ploeg ook pech heeft. "Ik vind dat ze hard gewerkt hebben. We kregen twee ballen tegen die tussen de palen waren en gelijk een goal opleverden. De ene uit een standaardsituatie en de andere na een omschakelmoment. Het is niet zo dat we niet vochten of dat we geen kansen bij elkaar speelden."

De Nederlandse oefenmeester, die volgende week op bezoek bij Bayer Leverkusen de kans krijgt om de matige serie een halt toe te roepen, raakt dus ook nog niet in paniek. "Ons spel ziet er alleen wat moeizaam uit. Maar dat kan gebeuren wanneer je zelf een paar keer niet wint en het eerste schot tussen de palen van de tegenstander meteen een goal is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie