Nieuws

'PSV richt pijlen op Anderlecht-goalie ondanks puik optreden Mvogo'

'PSV richt pijlen op Anderlecht-goalie ondanks puik optreden Mvogo'

16-05-2022 07:29

PSV ziet Hendrik van Crombrugge als geschikte kandidaat om onder de lat te staan in Eindhoven. De Anderlecht-goalie moet de eerste stap zijn van een nieuwe koers die PSV gaat varen en daar is geen ruimte voor Yvon Mvogo, ondanks zijn sterke optreden tegen PEC Zwolle. 

Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Mvogo maakte een goede indruk tegen de Blauwvingers, maar het blad schrijft dat de Zwitser niet de voorkeur geniet in de lichtstad. 'Zeker in de tweede helft keepte de Zwitser een paar keer de pannen van het dak en toonde hij onvervalst PSV-niveau. Ingewijden schatten de kans op een langer verblijf niettemin in op nihil en geven aan dat PSV een nieuwe koers gaat varen.'

In Eindhoven wordt ook gekeken naar het aantrekken van Jasper Cilessen, maar dat is nog lang niet in kannen en kruiken. Van Crombrugge staat al enkele jaren op de radar van PSV en met zijn leeftijd van 28 jaar zou dit een ideaal moment zijn om de goalie naar Nederland te halen. Van Crombrugge 'moet naar verwachting meerdere miljoenen kosten, maar PSV heeft er veel voor over om in het hok weer een echt onomstreden sluitpost te hebben.'

De doelman heeft bij Anderlecht een verbintenis tot 2025, dus PSV zou diep in de buidel moeten tasten om een eventuele overstap te bewerkstelligen. Eén ding staat vast: met het vertrek van trainer Roger Schmidt, directeur Toon Gerbrands en wellicht enkele spelers, wordt het een hectische transferzomer voor PSV, weet de krant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!