Nieuws

Romano: United dicht bij komst assistent Van der Gaag, akkoord nadert

Romano: United dicht bij komst assistent Van der Gaag, akkoord nadert

10-05-2022 07:12 Laatste update: 23:22
1

Manchester United en Mitchell van der Gaag komen steeds dichter bij een akkoord. Van der Gaag moet de rechterhand van Erik ten Hag worden bij The Red Devils en die overstap is bijna compleet, weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. 

Van der Gaag wordt al enige tijd in verband gebracht met de rol van assistent, maar de Nederlander heeft nog geen persoonlijk akkoord bereikt met United. Ten Hag verlaat Ajax na dit seizoen en het is de bedoeling dat Van der Gaag de Haaksberger gaat ondersteunen in Manchester. Momenteel is Van der Gaag nog assistent-trainer bij Ajax, maar United is druk bezig met de resterende details in het contract van de Nederlander. 

Onder meer Fred Rutten zou zijn genoemd als eventuele assistent van Ten Hag, maar de oud-trainer van PSV gaf onlangs aan te hebben bedankt voor de positie. De positie van Ten Hag wordt bij Ajax naar alle waarschijnlijkheid door Alfred Schreuder overgenomen: momenteel is de oefenmeester werkachtig bij Club Brugge, maar onlangs werd al bekend dat Schreuder volgend seizoen niet verder gaat bij de Belgische club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!