Nieuws

NAC-spits Hilterman mist oude club nu al: 'Ik heb meer gevoel bij Emmen'

NAC-spits Hilterman mist oude club nu al: 'Ik heb meer gevoel bij Emmen'

01-05-2022 09:49 Laatste update: 09:53

Jeredy Hilterman was te gast op het kampioensfeest van FC Emmen. De aanvaller vertrok in de winterstop naar NAC Breda, maar geeft aan zijn oude club erg te missen.

"Ik denk dat ik hier een goede indruk heb achtergelaten, het was kort maar krachtig", vertelt hij aan ESPN. "Ik heb een heel goed gevoel hier en deze club zal altijd in mijn hart zitten. Dat merk je ook aan hoe het publiek reageerde. Helaas bleven mijn teamgenoten wat achter...", grapt de spits. "Maar nee, het publiek reageerde heerlijk."

Hilterman is pas een half jaar weg uit Emmen, maar sluit een terugkeer niet uit. "Ik sta nu onder contract bij NAC, maar je weet nooit wat er in de transferperiode kan gebeuren. Ik had een heel ander idee van hoe het zou lopen." De aanvaller belandde op de bank bij Emmen en besloot daarom te vertrekken. "Ik dacht rationeel: ik moet minuten maken. Maar mijn gevoel lag bij Emmen. Ik was net gesetteld, het is vervelend dat je dan weggaat. Ik heb bij deze club een heel goed gevoel gekregen. Bij NAC is dat wat minder, mede doordat ze in een lastige periode zitten. Dat zegt niet dat ik geen gevoel heb bij NAC, maar bij Emmen is dat meer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!