Nieuws

Bayern en Barca ontkennen Lewandowski-verhalen: 'Goed om pagina's mee te vullen'

Bayern en Barca ontkennen Lewandowski-verhalen: 'Goed om pagina's mee te vullen'

15-04-2022 17:25 Laatste update: 17:27

Bayern München is niet van plan om afscheid te nemen van Robert Lewandowski en FC Barcelona gaat niet all-in voor de Poolse superspits. Daarmee drukken de twee clubs de kop in van enkele geruchten die de laatste tijd circuleerden. Verschillende media in Spanje meldden dat de Blaugranas bezig waren met de komst van de spits. 

Bestuursvoorzitter Oliver Kahn zei eerder in de week al dat een vertrek van Lewandowski niet in de plannen voorkomt van Bayern. Coach Julian Nagelsmann sluit zich aan bij deze uitspraken. "Ik heb nooit de indruk gehad dat hij wilde vertrekken. In onze gesprekken lijkt hij heel betrokken te zijn bij Bayern, dat is voor mij een teken dat hij wil blijven", aldus de jonge coach. 

Mateu Alemany, technisch directeur van FC Barcelona, spreekt zich ook uit over de kwestie tegenover Movistar. "We hebben geen enkel akkoord met Robert Lewandowski. Het is een speculatie van de media die goed is om pagina's mee te vullen. Als we op een dag interesse zouden hebben, zullen we eerst met zijn club gaan praten", aldus Alemany. Lewandowski maakte in 370 wedstrijden maar liefst 341 doelpunten en gaf 69 assists. De Pool kan, mocht alles zo blijven, volgende zomer transfervrij vertrekken uit München.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!