Nieuws

'Portugese topclub hengelt naar diensten van gewilde snelheidsduivel St. Juste'

'Portugese topclub hengelt naar diensten van gewilde snelheidsduivel St. Juste'

10-04-2022 11:35

Jeremiah St. Juste staat er goed op bij veel clubs door zijn prestaties bij FSV Mainz. De centrale verdediger kan naast onder meer Bayer Leverkusen en Leicester City nu ook rekenen op de interesse van Sporting Portugal.

Bild maakt onlangs bekend dat de Nederlander op interesse van Leicester City, West Ham United, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen kan rekenen. Het Porugese Record weet nu te melden dat ook Sporting Portugal geïnteresseerd is. De Portugezen zouden naar verluid tien miljoen euro overhebben voor de oud-Feyenoorder.

St. Juste staat momenteel tiende in de Bundesliga met Mainz. De Nederlander maakt indruk in Duitsland, maar is momenteel zijn basisplaats kwijt door een aanhoudende schouderblessure. De verdediger kwam in 2019 over van Feyenoord en speelde sindsdien vrijwel alles bij de Duitse middenmoter. In Duitsland staat de verdediger vooral bekend om zijn snelheid. Met een topsnelheid van bijna 37 kilometer per uur mag St. Juste zich de snelste speler van de Bundesliga noemen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!