Transfernieuws

Twente verlengt met belangrijke pion: 'We willen hem dolgraag houden'

Twente verlengt met belangrijke pion: 'We willen hem dolgraag houden'

15-03-2022 07:49 Laatste update: 07:50

FC Twente en Ramiz Zerrouki zijn het eens geworden over een nieuwe verbintenis. De 23-jarige Algerijn gaat zijn contract, dat in 2023 af zou lopen, verlengen tot en met 2025, weet Tubantia.

"Met het nieuwe contract willen we Ramiz belonen voor de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt”, spreekt technisch directeur Jan Streuer. Zerrouki maakte zes jaar geleden de overstap naar de Tukkers vanuit de jeugdopleiding van Ajax. De bikkelharde middenvelder is niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Ron Jans en was afgelopen winter ook actief op de Afrika Cup met zijn land Algerije.

Naast het verlengen van Zerrouki wil de club uit Enschede snel nog een slag slaan: ook Joshua Brenet kan zijn contract gaan verlengen. De rechtervleugelverdediger kwam deze winter over van TSG Hoffenheim en is net als Zerrouki belangrijk voor de ploeg. Afgelopen zondagavond was de oud-PSV'er nog matchwinnaar in het duel om plek vier met AZ (0-1).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!