Breaking news

'Denen tonen interesse in PSV-aanvaller, die zelf het liefst in Eindhoven blijft'

'Denen tonen interesse in PSV-aanvaller, die zelf het liefst in Eindhoven blijft'

20-08-2023 19:31 Laatste update: 19:32
1

FC Midtjylland heeft interesse getoond voor Yorbe Vertessen van PSV. Dat nieuws bevestigen bronnen zondagavond aan Voetbal International. De aanvaller zou zelf echter het liefst bij PSV willen blijven.

Vertessen gaat maandag dan ook 'gewoon' met de Eindhovenaren mee naar de uitwedstrijd in de play-offs van de Champions League tegen Rangers FC. Afgelopen zaterdag begon hij nog in de basis in het competitieduel met Vitesse, omdat Noa Lang wegens een blessure aan de kant stond.

De 22-jarige Belg geldt al dik twee jaar als vaste stand-in op de flanken bij PSV. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Union Saint-Gilloise. Vertessen speelde tot dusver 77 officiële wedstrijden voor PSV, kwam daarin veertien keer tot scoren en gaf ook acht assists. Zijn contract in het Philips Stadion loopt nog tot medio 2025. De spoeling is voorin dun voor trainer Peter Bosz. Anwar El-Ghazi staat op de transferlijst. Verder heeft hij naast Vertessen en Lang nog Johan Bakayoko tot zijn beschikking op de flanken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!