Transfernieuws

'Danjuma vindt nieuwe club in Premier League en vertrekt niet naar AC Milan'

'Danjuma vindt nieuwe club in Premier League en vertrekt niet naar AC Milan'

20-07-2023 11:35

Arnaut Danjuma gaat zijn carrière vervolgen bij Everton. Dat bevestigen betrouwbare bronnen tegenover Voetbal International. De Nederlandse aanvaller wordt op huurbasis overgenomen van het Spaanse Villarreal.

Danjuma had deze transferzomer de clubs voor het uitkiezen, nadat hij na een teleurstellend half jaar bij Tottenham Hotspur terugkeerde bij Villarreal. De 26-jarige aanvaller heeft ondanks de interesse van onder meer AC Milan gekozen voor een nieuw Premier League-avontuur. Hij gaat komend seizoen op huurbasis spelen voor Everton. 'De kans om belangrijk te worden in de Premier League is een belangrijke drijfveer voor de linksbuiten', aldus VI.

De zesvoudig Oranje-international hoopt zodoende bondscoach Ronald Koeman te overtuigen voor een terugkeer bij het Nederlands elftal. Danjuma doorliep de jeugdopleiding van PSV en vertrok vervolgens naar NEC, waar hij een transfer naar Club Brugge afdwong. De 26-jarige aanvaller kwam ook uit voor AFC Bournemouth, Villarreal en Tottenham Hotspur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!