Nieuws

Dit is volgens Johan Derksen de eerste kandidaat als opvolger van Slot bij F'noord

Dit is volgens Johan Derksen de eerste kandidaat als opvolger van Slot bij F'noord

27 april - 10:20

Marino Pusic staat bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen als trainer van Feyenoord, aldus Johan Derksen. In het programma Vandaag Inside werd besproken dat Pusic, voormalig assistent bij Feyenoord en huidige hoofdcoach van Shakhtar Donetsk, de voornaamste kandidaat is. VoetbalNieuws.nl zet de citaten voor je op een rij.

Marino Pusic staat bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen als trainer van Feyenoord, aldus Johan Derksen. In het programma Vandaag Inside werd besproken dat Pusic, voormalig assistent bij Feyenoord en huidige hoofdcoach van Shakhtar Donetsk, de voornaamste kandidaat is.

"Ik hoorde uit doorgaans betrouwbare bron dat bij Feyenoord de eerste kandidaat Marino Pusic is", onthulde Derksen, hoewel direct contact tussen Pusic en Feyenoord nog niet bevestigd is. Pusic, die eerder een sleutelrol speelde naast Slot bij Feyenoord, heeft momenteel een doorlopend contract tot 2026 bij de Oekraïense topclub. Onder zijn leiding presteert Shakhtar Donetsk uitstekend in hun competitie.

Aan tafel bij Vandaag Inside bevestigde Valentijn Driessen de sterke reputatie van Pusic binnen de Feyenoord-directie. "Die staat er heel goed op bij de directie." Ondertussen lijkt Slot zijn overstap naar Liverpool FC af te ronden, met Sipke Hulshoff als waarschijnlijke assistent.