Transfernieuws

'Als we in januari nog een week hadden, dan zat Rodríguez nu bij Feyenoord'

'Als we in januari nog een week hadden, dan zat Rodríguez nu bij Feyenoord'

8 mei - 15:25

Als Feyenoord, het management van Luciano Rodríguez én Liverpool Montevideo nog een week langer hadden tijdens de winterse transferperiode, dan was er een deal gekomen. Dat vertelt zaakwaarnemer Mauricio Machado over de situatie van weleer.

Het verhaal is bekend. Feyenoord zette alles op alles om Rodríguez naar De Kuip te halen, maar wegens gebrek aan tijd en om logistieke redenen ging het feest uiteindelijk niet door. Zaakwaarnemer Machado, die logischerwijs bij de onderhandelingen betrokken was, doet nu een boekje open.

"Als we in januari nog een week hadden zou Luciano (Rodríguez red.) naar Feyenoord gaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal", aldus de agent tegenover 100% Deporte, geciteerd door 1908.nl. Volgens het betrouwbare fanmedium zijn de Rotterdammers nog altijd bezig met de deal.

Toch lijkt Feyenoord achter het net te gaan vissen. Volgens de zaakwaarnemer zijn het Braziliaanse Palmeiras en Girona momenteel het meest concreet. De club uit Spanje kwam dinsdagavond nog in het nieuws rondom Rodríguez. Zij zouden vijftien miljoen euro voor hem over hebben.