Nieuws

Waar, wanneer en hoe laat is de eventuele huldiging van FC Groningen?

Waar, wanneer en hoe laat is de eventuele huldiging van FC Groningen?

8 mei - 22:01

FC Groningen staat aan de vooravond van een mogelijke promotie naar de Eredivisie na een spannend seizoen. Met nog één wedstrijd te gaan tegen directe concurrent Roda JC, kan de club uit het Noorden na een jaar terugkeren op het hoogste niveau. VoetbalNieuws.nl brengt je de details over de geplande huldiging.

Wanneer en hoe laat is de huldiging van FC Groningen?

Als FC Groningen aanstaande vrijdag wint van Roda JC, is het gepromoveerd en vindt de huldiging van de ploeg plaats op zondagmiddag 12 mei. De festiviteiten zullen om 14.00 uur beginnen in het stadion Euroborg, waar de supporters de spelers en staf kunnen toejuichen. Een uur eerder, om 13.00 uur dus, gaan de poorten van het stadion open.

Waar is de huldiging van FC Groningen?

De huldiging zal plaatsvinden in het eigen stadion van FC Groningen, Euroborg. Het stadion, dat plaats biedt aan 22.550 toeschouwers, is al weken van tevoren volledig uitverkocht in aanloop naar de cruciale wedstrijd. De keuze voor Euroborg komt mede doordat andere populaire locaties zoals de Grote Markt en het Stadspark niet beschikbaar zijn vanwege andere activiteiten.