Transfernieuws

'Belgische concurrentie voor PSV: Excelsior ontvangt bod op Driouech'

'Belgische concurrentie voor PSV: Excelsior ontvangt bod op Driouech'

8 mei - 23:14

Royal Antwerp heeft een bod uitgebracht op Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. Dat melden Het Nieuwsblad en Voetbal International. Eerder toonde PSV al interesse in hem. Het is niet bekend hoeveel Antwerp voor Driouech wil betalen.

De interesse van Antwerp is serieus, gezien het feit dat de Belgen al een bod hebben gedaan. PSV heeft ook nog steeds interesse in Driouech voor volgend seizoen. Afgelopen transferperiode probeerden Feyenoord en PSV Driouech al te kopen. De Eindhovenaren dachten hem te kunnen overnemen voor ongeveer vier miljoen euro, maar Excelsior ging niet akkoord omdat ze geen vervanger konden vinden.

Driouech heeft onlangs een hamstringblessure opgelopen en daardoor veel wedstrijden gemist. Excelsior wil zijn vraagprijs naar verluidt niet verlagen, zelfs als ze naar de Keuken Kampioen Divisie degraderen.

Royal Antwerp wil Driouech echt hebben, zo klinkt het. Het is nog niet zeker of Driouech dit seizoen weer speelt voor Excelsior, dat misschien play-offs moet spelen om niet te degraderen.