Transfernieuws

'Inter en United bijna rond over Onana, Italianen hebben opvolger al in beeld'

'Inter en United bijna rond over Onana, Italianen hebben opvolger al in beeld'

08-07-2023 13:47

Manchester United blijft onderhandelen met Internazionale over de mogelijke transfer van André Onana. Een mogelijke deal laat naar verwachting echter slechts enkele dagen op zich wachten, zo meldt The Athletic zaterdag. De Italianen zouden ondertussen al bezig zijn met de komst van een vervanger.

Mocht Onana binnenkort zijn transfer naar United afronden, dan wordt hij herenigd met de coach onder wie hij bij Ajax vele (inter)nationale successen boekte; Erik ten Hag. Alle partijen hopen dat de deal er snel komt, zo meldt de Engelse sportsite. Het enige wat een deal nog tegenhoudt, is het verschil in prijs. The Red Devils bieden naar verluidt 45 miljoen euro, maar Inter wil om en nabij de 60 miljoen zien. De verwachting is dat een compromis snel wordt gevonden.

De Champions League-finalist is ondertussen al bezig met het zoeken van een vervanger van Onana. Yann Sommer van Bayern München is daarvoor al benaderd en kan de nieuwe nummer één onder de lat worden. De comeback van Manuel Neuer bij Bayern laat echter nog even op zich wachten, waardoor de Zuid-Duitsers voorlopig geen besluit willen nemen. Giorgi Mamardashvili van Valencia wordt op zijn beurt weer genoemd als mogelijke versterking bij de Bundesliga-club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!