Nieuws

Vilhena zet nieuwe stap: Voormalig Feyenoorder tekent bij in Griekenland tot 2027

Vilhena zet nieuwe stap: Voormalig Feyenoorder tekent bij in Griekenland tot 2027

07-07-2023 20:41 Laatste update: 21:08

Tonny Vilhena maakt een nieuwe stap in zijn voetbalcarrière en tekent bij Panathinaikos. De Griekse club bevestigt op de officiële kanalen dat de voormalig Feyenoorder zal tekenen tot 2027.

Afgelopen seizoen was Vilhena op huurbasis actief bij het Italiaanse US Salernitana, dat hem tijdelijk overnam van Espanyol. In de Serie A speelde de middenvelder 33 wedstrijden en behaalde hij een knappe vijftiende plaats, waarmee hij degradatie wist te voorkomen.

De geboren Maasluizenaar doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord en brak in 2012 door bij de Rotterdamse club. In 2019 maakte hij de overstap naar Rusland voor een bedrag van negen miljoen euro. 

Vilhena maakte zijn debuut voor het Nederlands elftal in 2016 en heeft in totaal vijftien interlands gespeeld. Met de overgang naar Panathinaikos maakt de speler een eind aan geruchten over een terugkeer naar Rotterdam. Afgelopen winter werd hij meerdere keer in verband gebracht met de club waar hij 258 wedstrijden voor speelde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!