Live

Afgelopen: Real met speels gemak voorbij Chelsea, Milan verrast favoriet Napoli

Afgelopen: Real met speels gemak voorbij Chelsea, Milan verrast favoriet Napoli

12-04-2023 20:59 Laatste update: 23:05

Net als op dinsdagavond worden ook woensdag twee héérlijke affiches in de kwartfinale van de Champions League afgewerkt. Om 21.00 uur beginnen zowel AC Milan - SSC Napoli als Real Madrid - Chelsea. De twee duels tegelijk volgen? Geen probleem! In dit liveblog van VoetbalNieuws ben je aan het juiste adres.

Met de 0-2 zege van Internazionale op bezoek bij Benfica van dinsdag in het achterhoofd, lijkt de kans aannemelijk dat ten minstens één Italiaanse ploeg de finale van de Champions League gaat halen. AC Milan of de ongenaakbare koploper van de Serie A gaat immers naar de halve finale. Viktor Osimhen is er aan de kant van de bezoekers niet bij. Steelt Kvicha Kvaratskhelia zoals zo vaak dit seizoen weer de show? Of gaat AC Milan, dat begin april verbaasde door met 0-4 te winnen bij Napoli, opnieuw stunten?

Real Madrid lijkt in La Liga de titel te kunnen vergeten, waardoor het vizier vol gaat op de Champions League. Met Chelsea treft het een steenrijke club in totale crisis. Na Thomas Tuchel en Graham Potter is Frank Lampard de derde manager van het huidige seizoen. Zijn eerste test zaterdag ging op bezoek bij Wolverhampton Wanderers (1-0) direct verloren. De Koninklijke verloren hun laatste duel echter ook: in eigen huis was Villarreal met 2-3 te sterk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!