Nieuws

Grim biedt zich aan bij Ajax: 'Daar wil ik zeker geen geheim van maken'

Grim biedt zich aan bij Ajax: 'Daar wil ik zeker geen geheim van maken'

04-02-2023 14:06

Fred Grim staat open voor een functie bij Ajax. De voormalig doelman is nog niet benaderd, maar maakt er geen geheim van dat hij weer in Amsterdam aan de slag wil.

Grim heeft een groot verleden bij Ajax. Hij was als voetballer in totaal negen jaar actief in Amsterdam en ook als trainer droeg hij al zijn steentje bij. Grim was actief in de jeugd en in de technische staf van de Ajax één.

"Op dit moment ben ik niet benaderd. Maar één telefoontje en het kan allemaal weer anders zijn", begint Grim in gesprek met Ajax Showtime. "Ik ben in 1982 begonnen bij Ajax en heb veel verschillende generaties meegemaakt. Dat is ook een bepaalde opleiding, hè. Je hebt het altijd over Ajax-waardig, de normen en waarden. Dat heeft mij wel gevormd als mens. Dat wil ik ook altijd overbrengen op mijn groep, de spelers en de staf."

Er bestaat geen twijfel of Grim open staat voor Ajax. "Daar wil ik zeker geen geheim van maken. Ik wil gewoon heel graag aan de slag. Natuurlijk heb ik heel veel jaren Ajax achter mijn naam staan, als jeugdspeler, jeugdtrainer, trainer en assistent-trainer. Ajax is natuurlijk een club waar je een bepaalde binding mee hebt. Ik wil graag aan de slag, maar het moet altijd van twee kanten komen. Anders komt het er niet van", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!