Transfernieuws

Barça nog altijd onzeker van winteraankoop: 'We waren 18 seconden te laat'

Barça nog altijd onzeker van winteraankoop: 'We waren 18 seconden te laat'

02-02-2023 09:23

FC Barcelona weet nog altijd niet of Julián Araujo van LA Galaxy overkomt. De Catalaanse club was door computerproblemen achttien seconden te laat met het afronden van de transfer.

De stukgelopen deal van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain liet al zien dat de voetbalbonden zeer streng zijn in het handhaven van de transferdeadline. De markt sloot dinsdag om middernacht. Directeur Mateu Alemany hoopt dat Barça de voordeel van de twijfel krijgt. "We waren niet op tijd door een technische storing. De vertraging was achttien seconden."

In de wandelgangen wordt nu beweerd dat Barcelona Araujo mag overnemen, maar bevestiging is er nog altijd niet. De Catalanen betalen de Amerikaanse club ongeveer zes miljoen euro voor de rechtsback, die een lastige positie kan opvullen voor de Blaugranas. Een andere rechtsback, Sergiño Dest, wordt op het moment door Barça aan AC Milan verhuurd. De Amerikaans-Nederlandse speler kan daar echter geen indruk maken en de Italianen zullen waarschijnlijk de koopoptie niet lichten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!