Transfernieuws

'Tottenham tast mis na 'done deal', speler van Sporting Portugal ontroostbaar'

'Tottenham tast mis na 'done deal', speler van Sporting Portugal ontroostbaar'

30-01-2023 09:34

Tottenham leek zo goed als zeker van de diensten van Pedro Porro, maar Sporting Portugal heeft zich teruggetrokken in de onderhandelingen rondom de 23-jarige rechtsback. Porro is zelf ontroostbaar, nadat hij zaterdag al bevestiging kreeg de club te mogen verlaten.

The Athletic en Fabrizio Romano melden dat Sporting alsnog afziet van een overeenkomst na het heroverwegen van de eisen. Engelse media schreven de afgelopen dagen dat Tottenham wachtte op de laatste goedkeuring van Sporting en dat gesprekken de goede kant op gingen, maar een deal lijkt nu ver weg. Sporting zou in Hector Bellerin al de opvolger van Porro hebben gevonden, die op huurbasis van Barcelona moet overkomen.

Porro speelde het afgelopen weekend de wedstrijd tegen FC Porto en leek al de fans uit te zwaaien tijdens die wedstrijd, zoals Wout Weghorst deed in zijn laatste wedstrijd met Besiktas. Weghorst vertrok vervolgens daadwerkelijk naar Manchester United, maar het lijkt erop dat Porro in Portugal blijft. De rechtsback heeft een ontsnappingsclausule van ruim 40 miljoen euro in zijn contract staan.