Nieuws

Geïrriteerde Klopp: 'Niet alsof we denken tot 2050 door te gaan met deze selectie'

Geïrriteerde Klopp: 'Niet alsof we denken tot 2050 door te gaan met deze selectie'

16-01-2023 18:59 Laatste update: 19:01

Jürgen Klopp erkent de problemen bij Liverpool momenteel, maar ziet niet de noodzaak om halsoverkop spelers aan te trekken in de transferperiode. De manager geeft aan een sterke selectie te hebben, maar te kijken naar buitenkansjes.

Klopp kent bij Liverpool momenteel niet zijn beste periode bij de club. Met een teleurstellende negende positie in de Premier League gaat het niet voor de wind voor de Duitser. Na enkele kritische vragen op de persconferentie over mogelijke versterkingen raakt de manager zichtbaar geïrriteerd. "Dit moet wel een taalkwestie zijn, denk ik", begon Klopp cynisch. "Ik heb dit al zo vaak beantwoord. Natuurlijk kijken we naar andere spelers. Alsof we denken: dit is het en met deze selectie gaan we door tot 2050."

De Duitser geeft aan over een meer dan prima selectie te beschikken, maar erkent dat de resultaten ondermaats zijn. "Het is mijn verantwoordelijkheid ook. Als we nu spelers halen, zullen ze niet allemaal op Premier League- of Champions League-niveau zijn. Onze selectie is ook helemaal niet te klein. We moeten ons zeker versterken, maar ik weet niet of dit het juiste moment is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!