Nieuws

Deschamps houdt hart vast: sterspeler Mbappé ontbreekt op groepstraining Frankrijk

Deschamps houdt hart vast: sterspeler Mbappé ontbreekt op groepstraining Frankrijk

06-12-2022 17:29

Didier Deschamps houdt zijn hart vast. WK-topscorer Kylian Mbappé ontbrak dinsdagmiddag namelijk op de groepstraining van Frankrijk wegens medische klachten.

Volgens RMC Sport was er voor aanvang van de training een lang gesprek tussen bondscoach Didier Deschamps en het hoofd van de medische staf. Mbappé ontbrak als enige speler op het trainingsveld. Het is nog onduidelijk of de sterspeler van Paris Saint-Germain tijdig fit zal zijn voor het duel met Engeland, dat over vier dagen afgewerkt zal worden.

Mbappé bewees tot dusver al van grote waarde te zijn voor de nationale ploeg van Frankrijk. Hij wist al vijf keer het net te vinden. Het zou voor Frankrijk dus een grote aderlating zijn als het de spits moet missen in de kwartfinale tegen de Engelsen.

Voor Frankrijk is het de zoveelste blessure in de race naar de WK-titel. Eerder gingen Paul Pogba, N’Golo Kanté, Presnel Kimpembe en Karim Benzema al niet mee naar Qatar. Daar kwam in de voorbereidende trainingen Christopher Nkunku nog bij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!