Nieuws

'Geschokte Zahavi overweegt te vertrekken bij PSV na nieuwe inbraak'

'Geschokte Zahavi overweegt te vertrekken bij PSV na nieuwe inbraak'

13-12-2021 09:39 Laatste update: 09:55

PSV dreigt Eran Zahavi kwijt te raken. Dat is wat het Israëlische medium Ynet maandagochtend meldt. Zondagavond werd voor de tweede keer dit jaar ingebroken in zijn huis in Amsterdam-Buitenveldert.

Waar de eerste overval begin dit jaar gewelddadig verliep, was de Zahavi-familie bij de nieuwe inval niet thuis. De aanvaller verblijft met zijn gezin in Dubai, om daar te herstellen van zijn blessure. De politie is momenteel op zoek naar twee verdachten.

Ynet weet dat bij Zahavi de maat vol is. 'De familie is in shock en overweegt PSV te verlaten.' Volgens het medium is het huis van de PSV'er veranderd in een puinhoop. Zahavi en zijn vrouw zijn zich er volgens het medium van bewust dat het een stuk erger had kunnen aflopen wanneer ze thuis waren geweest. 'Eén van de opties die nu op tafel liggen, is een vertrek van Zahavi bij PSV. Ook zijn vrouw Shay is overdonderd.'

De politie doet er alles aan om de verdachten zo snel mogelijk op te pakken. Op de bewakingscamera's waren twee mannen te zien. De één droeg een grijs trainingspak met een zwarte capuchon. De andere verdachte had een donkere broek en een licht gekleurde jas aan. Ook had het tweetal twee trolleys bij zich.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!