Nieuws

OneLove-banden massaal uitverkocht: 'En het is al de drukste periode'

OneLove-banden massaal uitverkocht: 'En het is al de drukste periode'

24 november - 16:45
0

De OneLove-band is na het verbod van de FIFA niet meer aan te slepen. De enige echte fabrikant bevindt zich in Nederland. Eigenaar Roland Heerkens stelt dat de vraag voor de band haast niet bij te houden is.

De Telegraaf bezocht de fabriek en sprak met Heerkens over de band, die na het verbod van de FIFA wereldwijd geëxplodeerd is in populariteit. "We hebben er meer dan 10.000 verkocht. De laatste week de meeste. Kunnen we het nog aan? Het is aanpezen. Het is de drukste periode die we kennen: het WK, Black Friday, kerstmis en Sinterklaas. Het gaat heel Europa door, maar we krijgen aanvragen vanuit de hele wereld. Het wordt een cult-fenomeen."

"Het Europees parlement heeft ook 500 banden aangevraagd. We hebben er vanochtend 250 aangeleverd in Strasbourg. Het was op het laatste moment besloten en we hadden het al zo druk", zuch Heerkens. "Met vijf euro per stuk is het ook echt niet een money-maker. Als je alle kosten bij elkaar optelt, verdien ik het nét terug", besluit Heerkens met een grimas. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie