Nieuws

Ten Hag maakt indruk op Guardiola: 'Heb het gevoel dat United op de weg terug is'

Ten Hag maakt indruk op Guardiola: 'Heb het gevoel dat United op de weg terug is'

29-10-2022 10:57

Het gaat goed met Manchester United, ziet ook Pep Guardiola. Op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Leicester City sprak de Spaanse oefenmeester lovend over de ploeg van manager Erik ten Hag.

"Ik heb het gevoel dat Manchester United op de weg terug is, eindelijk komen ze terug", begint Guardiola met zijn lofzang. "Ik zag signalen gisteren (donderdag, red.) en in de eerste helft tegen Chelsea, het bevalt me momenteel wat ik van United zie."

United won donderdag met speels gemak in de Europa League tegen FC Sheriff Tiraspol en maakt indruk in de Premier League. In de laatste twee wedstrijden tegen Tottenham Hotspur en Chelsea werd er overtuigend voetbal gespeeld. 

"Er zullen veel teams meedoen om het kampioenschap", vervolgde de oefenmeester, die momenteel op de tweede plek in de Premier League staat met zijn Manchester City. "Daarom moeten we vechten voor de kwalificatie van de Champions League."

United staat weliswaar op plek zes, maar het staat allemaal dicht bij elkaar in de top van de competitie. The Mancunians staan op drie punten van de nummer drie, Tottenham Hotspur, en hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s