Nieuws

Idrissi geeft advies aan alle spelers: 'Wanhoop niet te snel en stick to the plan'

Idrissi geeft advies aan alle spelers: 'Wanhoop niet te snel en stick to the plan'

06-10-2022 13:14 Laatste update: 13:20

Oussama Idrissi keerde afgelopen zomer terug op de Nederlandse velden. Nadat zijn carrière een aantal jaar in het slob zat, hoopt de Marokkaan bij Feyenoord de weg naar boven weer te vinden.

De concurrentie bij Feyenoord voorin is moordend. Daarom moest Idrissi het ook voornamelijk doen met invalbeurten tijdens zijn eerste weken bij Feyenoord. De aanvaller geeft in gesprek met Voetbal International aan dat teleurstellingen erbij horen en dat je niet iedere week in de basis kan starten. "Ik had er ook moeite mee, hoor, maar zodra je jezelf leert kennen, kan je ermee leven. Toen ik hier kwam, wist ik dat ik tijd nodig had. Dan krijg je verhalen van: Waar blijft-ie? Is hij wel goed genoeg?" 

Volgens Idrissi is een verandering in je mindset ook van belang als voetballer. "Ik heb die omslag gemaakt. Als ik niet speel, weet ik vaak zelf wel waarom dat is. Dat betekent dat ik harder zal moeten werken." Op de vraag of hij Mohamed Ihattaren eenzelfde instelling gunt is de Feyenoorder gevat. "Ik gun dit iedere jonge speler. Ik zou ze willen meegeven: wanhoop niet te snel en stick to the plan. Dat is de enige weg naar succes."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie