Nieuws

Hahn gaat niet in op vertrek bij Go Ahead: 'Die tijd deed mijn gezinsleven pijn'

Hahn gaat niet in op vertrek bij Go Ahead: 'Die tijd deed mijn gezinsleven pijn'

28-09-2022 15:29 Laatste update: 15:46

Warner Hahn is na zijn vertrek uit Nederland aan de slag gegaan bij IFK Göteborg. De 30-jarige doelman noemt de club een 'sleeping giant' en heeft het erg naar zijn zin in Zweden.

Hahn vertrok een half jaar geleden bij Go Ahead Eagles na een conflict met de club. De eerste doelman van het Surinaamse elftal wil niet ingaan op het plotselinge vertrek uit Deventer. "Ik heb er nu ook geen behoefte aan. Ik had het naar mijn zin, een mooie tijd. Elk verhaal heeft twee kanten, de club heeft haar kant. Sommige dingen gebeuren nu eenmaal, ik wil niet in het negatieve blijven hangen", vertelt Hahn in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Of de situatie pijn deed? Nou, in die tijd deed vooral mijn gezinsleven pijn. Wij hebben in die periode twee miskramen gehad, waarvan eentje nog in december, een maand voor mijn vertrek. Maar ik wil doorgaan en het positieve zien", aldus de doelman.

Hahn vertrok naar Zweden, waar hij zich uitstekend vermaakt. "Ik heb het enorm naar mijn zin in Zweden, mis Nederland niet. Er wordt hier leuk gevoetbald. De top in Zweden is te vergelijken met clubs als FC Utrecht. IFK Göteborg is waanzinnig groot, door mismanagement kwam de club zo’n 10, 15 jaar terug in een enorme dip. Maar het is een sleeping giant, met een grote achterban. We klimmen ook uit het dal, doen weer mee om Europees voetbal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!