Nieuws

Woerts: 'Ik denk dat Jordy Zuidam qua karakter in de structuur van PSV past'

Woerts: 'Ik denk dat Jordy Zuidam qua karakter in de structuur van PSV past'

27-09-2022 23:30 Laatste update: 23:31

FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam is de ideale kandidaat om John de Jong op te volgen bij PSV. Dat vertelt Chris Woerts dinsdagavond bij Vandaag Inside.

Johan Derksen ziet de bij NEC vertrekkende Ted van Leeuwen als potentiële opvolger van De Jong. "Ted van Leeuwen is te eigenwijs voor PSV, denk ik. Hij heeft een eigen mening en zijn eigen netwerk opgebouwd door de jaren heen. Maar Zuidam heeft het bij FC Utrecht niet slecht gedaan, hè", reageert Woerts. "Ik denk dat hij qua karakter in de structuur van PSV past, als het doorgaat." 

De Jong stapte twee weken geleden op bij PSV na een vertrouwensbreuk met de raad van commissarissen. Het Eindhovens Dagblad schreef eerder dat Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber hoog op de lijst van de Eindhovenaren staan om De Jong op te volgen. Eerstgenoemde was al rechterhand van De Jong en is bekend met de functie. Faber is momenteel bezig met een speciale leergang om eventueel plaats te kunnen nemen in de directie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!