Nieuws

Ihattaren traint nog individueel bij Ajax: 'Hij voert gesprekken met de directie'

Ihattaren traint nog individueel bij Ajax: 'Hij voert gesprekken met de directie'

16-09-2022 16:17 Laatste update: 17:36

Mohamed Ihattaren werkt nog steeds een individueel porgamma af bij Ajax. Het is nog de vraag of de aanvallende middenvelder op korte termijn weer aansluit bij de A-selectie van de Amsterdammers.

Op de persconferentie gaat Ajax-trainer Alfred Schreuder in op de vragen rondom Ihattaren. "Ze zouden mij informeren als hij helemaal fit is", meldt de Nederlander. "Hij voert ook nog gesprekken met onze directie." De insteek van deze gesprekken liet Schreuder in het midden. Vermoedelijk zullen de gesprekken gaan over het al dan niet definitief inlijven van Ihattaren. Momenteel staat de middenvelder nog onder contract bij Juventus.

Eerder werd al duidelijk dat Ihattaren niet ingeschreven werd voor de Champions League-selectie van Ajax. Hiermee zouden de Amsterdammers inspelen op een potentieel vertrek. De situatie rondom de voormalig PSV’er is duidelijk. Ihattaren zou naar verluidt contacten hebben binnen het criminele circuit. Daarnaast zou hij zijn auto hebben uitgeleend aan mensen die gelinkt worden aan het Marengoproces.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!