Transfernieuws

Gakpo reageert op speculaties: Het is het moment van de waarheid

Gakpo reageert op speculaties: "Het is het moment van de waarheid"

31-08-2022 20:56 Laatste update: 20:58

Hattrickheld Cody Gakpo stond na afloop van het duel met FC Volendam (7-1 zege) voor de camera van ESPN. De aanvaller stelt dat alle opties aangaande zijn toekomst nog mogelijk zijn. Southampton en Leeds United zouden het meest concreet voor hem in de markt zijn.

In zijn mogelijke laatste duel blonk Gakpo uit en tekende hij een hattrick aan tegen FC Volendam. "Het is het moment van de waarheid", zegt hij tegen ESPN. Als een vertrek uitblijft, kan Gakpo zijn contract bij de Brabanders opwaarderen. "Ik heb het aanbod van PSV niet volledig afgewezen, die hangt er ook nog. Het klopt niet dat ik een keuze heb gemaakt om weg te gaan."

De sterspeler benadrukt dat hem geen harde deadline om te vertrekken is medegedeeld. "Er is heel veel gebeurd in deze transferwindow. Het is misschien niet ideaal voor mij en de club. Maar hopelijk komen we er goed uit. Er zijn een aantal dingen die nu spelen."

"De vragen zijn terecht", reageert de PSV-aanvoerder wanneer hem gevraagd wordt of hij niet moe wordt van alle berichtgeving over zijn toekomst. Staat Gakpo zaterdag aan de aftrap wanneer PSV het opneemt tegen FC Twente? "Daar kan ik geen antwoord op geven. Dat hangt allemaal af van de aankomende uren", aldus de openhartige buitenspeler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!