Nieuws

'PSV komt uit bij oude bekende in zoektocht naar vervanger Madueke'

'PSV komt uit bij oude bekende in zoektocht naar vervanger Madueke'

11-08-2022 06:44 Laatste update: 07:09

PSV hoopt deze transferzomer een nieuwe vervanger voor de geblesseerde Noni Madueke aan te trekken, meldt Voetbal International. De talentvolle Engelsman is hoogstwaarschijnlijk tot na het WK in Qatar uitgeschakeld, waardoor de Eindhovenaren naar een nieuwe optie op de rechterflank gaan kijken.

Madueke kwam eind juli op een training in botsing met een teamgenoot en raakte hierbij zwaar geblesseerd aan zijn enkel. Hierdoor moest de frivole vleugelaanvaller de seizoensopening missen. In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen vervingen Johan Bakayoko en Ismaël Saibari de twintigjarige Brit. Daarnaast heeft PSV deze zomer Savinho aangetrokken, hij kan ook uit de voeten op de rechterflank. Naar verluidt hebben de Eindhovenaren niet voldoende vertrouwen in deze drie aanvallers, waardoor ze een nieuwe voorhoedespeler willen aantrekken op korte termijn.

Volgens VI is PSV onder meer bezig met Joshua Zirkzee en oude bekende Donyell Malen. Laatstgenoemde maakte vorige zomer de overstap van Eindhoven naar Borussia Dortmund. Tot op heden is het nog niet echt een gelukkig huwelijk, waardoor PSV de Oranje-international terug naar Nederland hoopt te halen. Het is nog niet duidelijk of dit realistisch is. Zirkzee is daarentegen op een zijspoor geraakt bij Bayern München en mag vertrekken uit Duitsland. PSV wil hier graag van profiteren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!