Nieuws

Uitblinker Gutiérrez verlengt contract bij PSV: 'Het is een prachtweek voor mij'

Uitblinker Gutiérrez verlengt contract bij PSV: 'Het is een prachtweek voor mij'

10-08-2022 18:40 Laatste update: 18:53

Érick Gutiérrez heeft daags na het duel met AS Monaco zijn contract verlengt bij PSV. De Mexicaanse middenvelder ligt nu tot medio 2025 vast in het Philips Stadion.

Gutiérrez was dinsdagavond in de returnwedstrijd met Monaco in de derde voorronde van de Champions League invaller (3-2 overwinning PSV). Hij maakte een sterke indruk en was goud waard met de gelijkmaker in de 88e minuut. Woensdagavond zette hij zijn handtekening onder een nieuw contract. "Het is een prachtweek voor mij", zegt de Mexicaanse middenvelder op de clubsite van PSV.

"Ik voel me hier gewaardeerd en belangrijk", vervolgt hij. "Dat gevoel ontstond één á twee jaar geleden. Sindsdien speel ik veel en voel ik dat ik het team kan helpen. Onder andere door het maken van belangrijke doelpunten, zoals gisteren. Ik scoor niet vaak, maar als het gebeurt ga ik helemaal los. Het was gisteren bovendien een speciale avond. De sfeer en de passie die samen met de fans ontstond was fantastisch en ik hoop dat we dat dit seizoen vaker gaan meemaken. PSV heeft een plekje in mijn hart veroverd. Ik voel me hier thuis en ben daarom heel blij dat ik blijf."

Eerder deze week zette Ibrahim Sangaré zijn handtekening onder een nieuw contract. De Ivoriaanse middenvelder ligt nu tot 2027 vast in Eindhoven

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s