Breaking news

'Mogelijk recordtransfer voor Feyenoord: Sinisterra praat met Leeds United'

'Mogelijk recordtransfer voor Feyenoord: Sinisterra praat met Leeds United'

04-07-2022 12:10 Laatste update: 12:39
1

Luis Sinisterra lijkt definitief te gaan vetrekken bij Feyenoord, meldt De Telegraaf. De Colombiaan gaat een avontuur aan bij Premier League-laagvlieger Leeds United.

De ochtendkrant meldt maandag dat Sinisterra in verregaande onderhandelingen is met het bestuur van Leeds United. Ook Everton zou in beeld zijn Feyenoord wil nog geen commentaar geven op de huidige stand van zaken. Sinisterra zou al langer in beeld zijn bij de club uit het noorden van Engeland, zeker nu steraanvaller Raphina lijkt te vertrekken naar Chelsea.

Leeds ontvangt naar verluidt rond de zeventig miljoen euro voor de Braziliaans international. Een groot deel van dat bedrag zal worden doorgesluids naar Rotterdam. De Engelse club, die afgelopen seizoen maar net degradatie ontweken, is bereid om rond de twintig à dertig miljoen euro voor de Colombiaans international neer te tellen. Bovendien is het volgens De Telegraaf 'ondenkbaar' dat Feyenoord met twintig miljoen genoegen zal nemen. 

De kans is aanwezig dat Everton nog over die bedragen heen zal gaan. Ook The Toffees verloren met Richarlison hun absolute topspeler. Het is echter Leeds dat momenteel op pole position ligt. De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldt dat Sinisterra al persoonlijk rond is met The Whites.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!