Nieuws

Burgzorg terug na ontsteking aan hartspier: 'Ik was kapot, was verdrietig'

Burgzorg terug na ontsteking aan hartspier: 'Ik was kapot, was verdrietig'

03-07-2022 21:21 Laatste update: 22:50

Delano Burgzorg is na een zware periode eindelijk op de weg terug bij FSV Mainz. De aanvaller raakte besmet met het coronavirus en kreeg vlak daarna een ontsteking aan zijn hartspier.

"Ik ben echt moe, maar ik voel me goed en ben blij dat ik eindelijk weer kan spelen", vertelt Burgzorg in gesprek met BILD. "Op 2 maart kreeg ik Corona. Ik dacht dat ik na twee weken weer op het veld zou staan ​​en toen dit. Ze vertelden me dat ik heel lang niet zou kunnen spelen."

"Ik was kapot, zat thuis, was verdrietig, ik werd gek. Na twee maanden vroeg ik me af of ik ooit weer zou kunnen spelen. Donderdag kreeg ik te horen dat ik niet alleen mag trainen, maar ook mag spelen. Ik ben zo blij, voetbal is alles voor mij, het is mijn hele leven", vervolgt Burgzorg. "Ik heb nog veel in te halen en moet hard werken, maar zal klaar zijn voor de eerste wedstrijd in de competitie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!