Nieuws

Dit heeft de directeur van Atalanta te zeggen over de geruchten rond Koopmeiners

Dit heeft de directeur van Atalanta te zeggen over de geruchten rond Koopmeiners

27 maart - 11:09

Atalanta voelt geen noodzaak om Teun Koopmeiners, die uitgesproken heeft na dit seizoen een stap hogerop te willen, te verkopen. Dit ondanks de sterke geruchten die hem verbinden met Juventus en Liverpool. "De financiële situatie van de club is solide, we hoeven niet te verkopen," benadrukt algemeen directeur Luca Percassi in een interview met L'Eco di Bergamo.

Percassi's reactie komt nadat Koopmeiners zijn wens om de club te verlaten publiekelijk maakte, met Juventus als een mogelijke bestemming. "Koopmeiners is nog niet verkocht aan Juventus of een andere club en hij heeft ons ook niet gevraagd om verkocht te worden," verduidelijkt Percassi. Zijn woorden suggereren dat, ondanks de interesse van topclubs, Atalanta niet overhaast te werk zal gaan.

De directeur geeft verder aan dat Atalanta's transferbeleid berust op zorgvuldige overwegingen, "Wij hebben niet de intentie Koopmeiners te verkopen en blijven rustig onder de situatie." Deze uitspraak wijst op een mogelijke transfersoap, waarbij de ambities van Koopmeiners en de standvastigheid van Atalanta mogelijk op gespannen voet staan.

Koopmeiners, die dit seizoen met tien doelpunten in de Serie indruk maakt, heeft nog een meerjarig contract tot medio 2027 bij Atalanta. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van clubs als Juventus, maar Atalanta lijkt vastbesloten hem binnenboord te houden. "Ons transferbeleid is dat we elke beslissing zorgvuldig afwegen. Dit in het belang van zowel de club als de speler," sluit Percassi af, die nog maar eens benadrukt hoe belangrijk Koopmeiners is voor de toekomstplannen van de club uit Bergamo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!