Breaking news

'Gimenez in belangstelling van Real Madrid, club wil dat spits tussenstap zet'

'Gimenez in belangstelling van Real Madrid, club wil dat spits tussenstap zet'

22 maart - 13:40 Laatste update: 13:42

Santiago Gimenez staat in de belangstelling van Real Madrid. Volgens de vader van de spits van Feyenoord willen De Koninklijke de Mexicaan in de toekomst vastleggen, maar wordt er eerst aan een tussenstap gedacht. 

De vader van Gimenez stelt in gesprek met TUDN dat Real de spits monitort. "Real wil dat Santiago eerst een tussenstap zet, en niet rechtstreeks van Feyenoord naar Madrid gaat. Ja, hij is benaderd door absolute A-teams. Niet slechts één, maar meerdere."

De topcompetities van Europa zijn wat Christian Gimenez, de vader, stuk voor stuk interessant. "Voor een volgende stap is Duitsland een zeer belangrijke en interessante markt om te blijven leren en groeien. In Italië zijn er veel geweldige aanvallers, dat kan ook interessant zijn over zes maanden of een jaar. Het Engelse voetbal is veel directer. Daar zijn ook teams die heel aantrekkelijk zijn voor een spits met de kenmerken van Santiago. En het Spaanse voetbal combineert alles een beetje."

Het is niet de eerste keer dat Gimenez in verband wordt gebracht met een topclub. In het verleden werd de spits al gelinkt aan Benfica, Atlético Madrid en Chelsea. Het contract van de Mexicaan loopt tot 2027 door bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!