Nieuws

Gullit onthult: deze trainer gaat volgens hem Van 't Schip opvolgen bij Ajax

Gullit onthult: deze trainer gaat volgens hem Van 't Schip opvolgen bij Ajax

18 maart - 22:58

Alex Kroes is inmiddels actief als algemeen directeur van Ajax en hij zal direct een nieuwe hoofdtrainer willen aanstellen. Volgens Ruud Gullit zingt er al een naam rond in Amsterdam. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Waar namen als Pascal Jansen, Pepijn Lijnders en Graham Potter al vielen in het geruchtencircuit, lijkt Gullit al te weten wie de nieuwe hoofdtrainer van Ajax wordt. "Het gerucht gaat in Amsterdam dat Frank de Boer de nieuwe trainer wordt", onthult de analist, die zelf had gehoopt dat John van 't Schip langer mocht blijven zitten in Amsterdam. 

De Boer was in het verleden al zeer succesvol bij Ajax. Tussen 2011 en 2014 won hij vier landstitels op rij, waarna hij de stap naar het buitenland maakte. Die avonturen waren minder succesvol. Na periodes bij Internazionale, Crystal Palace, Atalanta United FC, Oranje en Al Jazira is de oefenmeester momenteel clubloos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!