Nieuws

Deze twaalf PSV'ers hebben de komende periode interlandverplichtingen

Deze twaalf PSV'ers hebben de komende periode interlandverplichtingen

18 maart - 22:00

PSV doet het fantastisch in de Eredivisie en dat heeft geresulteerd in veel oproepen van nationale elftallen. De Eindhovenaren moeten de komende week maar liefst twaalf spelers missen. VoetbalNieuws zet ze voor je op een rij!

De trotse koploper van de Eredivisie levert twaalf spelers af op verschillende continenten. Middenvelders Joey Veerman en Jerdy Schouten zijn door bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal gehaald voor de oefenwedstrijden tegen Schotland en Duitsland. Bij onze zuiderburen heeft Johan Bakayoko een oproep gekregen van Domenico Todesco.

Vier spelers uit de PSV-selectie zijn afgereisd naar Amerika om daar minimaal één duel te spelen in de CONCACAF Nations League. De halve finales van het toernooi staan op het programma en daarin treft de Verenigde Staten, met Sergiño Dest, Malik Tillman en Ricardo Pepi, Jamaica. Mexico neemt het in de andere halve finale op tegen Panama en kan in die strijd beschikken over Hirving Lozano. Ook Walter Benítez knijpt er tussen uit, de goalie is wederom geselecteerd voor de Argentijnse ploeg.

Ook voor Oranje O19 zijn er een aantal PSV'ers opgeroepen. Isaac Babadi, Tygo Land, Emmanuel van de Blaak en Roy Steur spelen drie kwalificatieduels voor het naderende EK. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!