Nieuws

Kroes stelt nog geen TD aan bij Ajax: 'Die verantwoordelijkheid pak ik volledig'

Kroes stelt nog geen TD aan bij Ajax: 'Die verantwoordelijkheid pak ik volledig'

18 maart - 22:11

Alex Kroes gaat voor de komende transferwindow nog geen technisch directeur aanstellen. In gesprek met Ziggo geeft de nieuwe algemeen directeur van Ajax aan dat hij de verantwoordelijkheid zal nemen voor het transferbeleid. 

Het is chaos in Amsterdam en dus zijn nu alle ogen gericht op Kroes. In een openhartig interview geeft de algemeen directeur aan dat er voorlopig geen nieuwe technisch directeur wordt aangesteld. "Die verantwoordelijkheid pak ik volledig. In deze komende window pak ik de verantwoordelijkheid. Maar ik ga het niet alleen doen. Daar heb ik anderen heel erg bij nodig om dat gezamenlijk te dragen."

"In een optimale structuur hoort ook een technisch directeur", vervolgt Kroes. "De trainer is een heel belangrijke sparringpartner, want als jij als technisch directeur een speler haalt en die wordt door de trainer niet opgesteld, dan ben je direct aan kapitaalvernietiging aan het doen. We zullen moeten zorgen voor een betere balans in de selectie", besluit de nieuwe directeur van Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!