Breaking news

Groot nieuws uit Turkije: Fenerbahçe dreigt zich terug te trekken uit competitie

Groot nieuws uit Turkije: Fenerbahçe dreigt zich terug te trekken uit competitie

18 maart - 20:28 Laatste update: 20:34

Fenerbahçe overweegt om zich per direct terug te trekken uit de Turkse competitie. De grootmacht uit Istanbul heeft een buitengewone algemene ledenvergadering georganiseerd waarin zal worden gesproken over de vreselijke incidenten na afloop van het duel met Trabzonspor.

Na afloop van Trabzonspor - Fenerbahçe werden spelers van Fener belaagd door supporters van de thuisclub. Er vielen rake klappen en onder meer Dusan Tadic werd geraakt door voorwerpen. De club wil harde maatregelen treffen en komt bij elkaar voor een ledenvergadering, waar vervolgstappen worden besproken. 'Inclusief terugtrekking van onze hoofdmacht uit de Süper Lig', schrijft Fener in een statement.

Nadat supporters van Trabzonspor het veld bestormen gingen meerdere spelers van Fener de confrontatie aan. Onder meer Michy Batshuayi en Jayden Oosterwolde twijfelde niet en deelde meerdere harde klappen en trappen uit aan de belagers. Het is niet bekend op wat voor wijze Trabzonspor gestraft zal worden en of er ook voor de Fenerbahçe -spelers consequenties gelden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!