Breaking news

'PSV-succes heeft gevolgen: ook zomerse aanwinst verschijnt op BVB-radar'

'PSV-succes heeft gevolgen: ook zomerse aanwinst verschijnt op BVB-radar'

18 maart - 19:37 Laatste update: 19:41

Naast Johan Bakayoko is PSV-beul Borussia Dortmund ook geïnteresseerd in Jerdy Schouten. Dat meldt Sky Sports. De Oranje-international heeft nog een contract tot medio 2028 bij de Eindhovenaren. 

PSV kent met Schouten als een van de sterkhouders een geweldig seizoen en dat is niet onopgemerkt gebleven. De in de Eredivisie nog ongeslagen Eindhovenaren moeten vrezen voor een zomerse uittocht. Champions League-beul Borussia Dortmund aast volgens Sky Sports namelijk op Schouten. De Oranje-international wordt bestempeld als 'multi-inzetbaar' en zou zo'n dertig miljoen euro moeten kosten. 

Schouten kwam afgelopen zomer nog voor twaalf miljoen euro over van Bologna en groeide in een mum van tijd uit tot een van de absolute uitblinkers bij PSV. Trainer Peter Bosz zet de spelverdeler zowel centraal achterin als op het middenveld. Juist die flexibiliteit zorgt er dus voor dat Borussia Dortmund op de diensten van Schouten zou azen.

Het medium maakte eerder al melding van de BVB-interesse in Johan Bakayoko. De Duitse grootmacht is niet de enige geïnteresseerde club. Ook Manchester City, Chelsea, Liverpool en Paris Saint-Germain hebben een oogje op de Belgische aanvaller. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!