Nieuws

Dit schrijft Orkun Kökçü op Instagram over zijn situatie bij Benfica

Dit schrijft Orkun Kökçü op Instagram over zijn situatie bij Benfica

18 maart - 13:20 Laatste update: 13:22

Orkun Kökçü heeft maandagmiddag op Instragram van zich laten horen. De voormalig aanvoerder van Feyenoord reageert op de ontstane onrust tussen hem en trainer Roger Schmidt, nadat eerstgenoemde een kritisch interview gaf in De Telegraaf.

Daarin uitte Kökçü nadrukkelijk zijn onvrede over de samenwerking met de Duitse coach. Als gevolg daarvan besloot Schmidt, die in het verleden ook werkzaam was bij PSV, om de middenvelder niet te selecteren voor het uitduel met Casa Pia. Na de interlandperiode wil hij met zijn speler in gesprek.

'Ik wil eerst benadrukken dat ik veel respect heb voor de trainer en de club', schrijft Kökçü in een reactie op Instagram. 'In het topvoetbal draait het om details en alleen als alles klopt kun je prijzen winnen. 'We moeten allemaal kritisch zijn naar elkaar. Ik heb mijn visie in de afgelopen maanden ook intern al besproken.'

'Ik accepteer de maatregelen die zijn genomen en reis nu af naar de Turkse nationale ploeg. Ik keer over twee weken terug bij Benfica en zal me volledig inzetten voor de club en het team. Ik zal er alles aan doen om de fans nog meer mooie prijzen te bezorgen. Ik wil maar één ding winnen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!