Transfernieuws

Vitesse heeft beet: Meulensteen tekent voor vier seizoenen bij Arnhemmers

Vitesse heeft beet: Meulensteen tekent voor vier seizoenen bij Arnhemmers

30-06-2022 21:18 Laatste update: 21:41

Melle Meulensteen zal definitief aansluiten bij Vitesse. De aanvoerder van RKC Waalwijk tekent een contract voor vier jaar bij de club. Vitesse en RKC zijn op alle gebieden akkoord en inmiddels heeft Meulensteen de medische keuring ook doorstaan. 

Dat meldt VoetbalPrimeur. Volgens bronnen valt de transfersom hoger uit dan het op voorhand gedachte bedrag van één miljoen euro. De verwachting is dat Vitesse het komende weekend de komst van Meulensteen officieel maakt. 

Vitesse slaat daardoor voor de tweede keer toe op de transfermarkt. Eerder werd Carlens Arcus al opgepikt. De Arnhemmers hopen nog op de komst van de transfervrije Pelle Clement en Valentine Ozornwafor, die van Charleroi overkomt. 

Meulensteen speelde een sterk seizoen bij RKC en de knappe tiende plaats van de Waalwijkers was mede aan diens aanvoerder te danken. De centrale verdediger wist twee keer te scoren in 32 Eredivisie-duels. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!