Nieuws

Zo lang is Feyenoord-doelman Justin Bijlow ongeveer afwezig door zijn blessure

Zo lang is Feyenoord-doelman Justin Bijlow ongeveer afwezig door zijn blessure

5 februari - 20:13 Laatste update: 6 februari - 08:28

Justin Bijlow liep zondagmiddag tegen AZ wederom een blessure op. De doelman van Feyenoord verliet na een halfuur in tranen het veld van het AFAS Stadion. Hoe lang ligt hij er ongeveer uit? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Welke blessure heeft Justin Bijlow?

Bijlow is gedurende zijn carrière al een aantal keer geblesseerd geraakt. De emotie was daarom duidelijk zichtbaar bij de Oranje-international, die waarschijnljk een kuitblessure opliep. 'In en rond De Kuip spreken ze allemaal over een zwaar aangeslagen Bijlow', schrijft het Algemeen Dagblad, dat ook de duur van de blessure lijkt te weten. 'Een jongen die zo graag wilde afrekenen met het stempel dat hij altijd maar weer geblesseerd moet afhaken.'

Wanneer keert de geblesseerde Justin Bijlow terug bij Feyenoord?

De officiële berichtgeving rondom Bijlows blessure moet nog komen, maar de krant heeft al enige navraag gedaan. Het EK met Oranje lijkt niet op de tocht te staan. 'De kuitblessure geneest wel weer; experts zeggen van afstand: minimaal zes weken is er nodig.' Mentaal zit Bijlow er echter doorheen, zo klinkt het. 'Daar is de tik zwaarder dan fysiek.'

Timon Wellenreuther zal Bijlow vervangen zolang hij geblesseerd is. Dat deed de Duitser vorig seizoen al meerdere malen met succes.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!