Transfernieuws

Deze met PSV in verband gebrachte speler gaat een transfer maken naar Granada

Deze met PSV in verband gebrachte speler gaat een transfer maken naar Granada

30 januari - 08:41

Het is een kwestie van tijd voordat Facundo Pellistri een transfer gaat maken naar Granada, zo meldt journalist Matteo Moretto van het Spaanse Relevo. De Uruguayaan werd onlangs nog in verband gebracht met PSV, maar zij lijken hem van de lijst te kunnen schrappen.

Aan het begin van de winterse transferperiode wist Fabrizio Romano te melden dat PSV in de markt zou zijn voor Pellistri. De talent van Manchester United zou de vervanger moeten worden van Yorbe Vertessen, die momenteel in de wachtkamer zit in Berlijn. De Belg heeft de medische keuring doorstaan en hoopt een transfer naar Union Berlin af te ronden, maar de Eindhovenaren laten hem vooralsnog niet gaan omdat er eerst vervanging moet komen.

De kans dat het Pellistri zou worden was al niet al te groot, maar door zijn naam lijkt nu definitief een streep te kunnen. Volgens Moretto betreft het een kwestie van tijd voordat Granada de Uruguayaan van United gaat presenteren. Erik ten Hag zou eerst nog zijn twijfels hebben gehad bij een vertrek van Pellistri, maar zou inmiddels om zijn. De transfer valt of staat momenteel nog met de uitwisseling van de documentatie, klinkt het.

Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen dagen lijkt Pellistri sowieso al niet meer op de radar te staan in Eindhoven. De twee voornaamste kandidaten die aan PSV worden gelinkt zijn Chouaib Dirouech (Excelsior) en Arnaut Danjuma (door Villarreal verhuurd aan Everton).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!