Nieuws

Waar en hoe laat wordt Juventus - AC Milan in de Serie A uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Juventus - AC Milan in de Serie A uitgezonden?

27 april - 10:45

De spanning in de Italiaanse Serie A bereikt dit weekend een hoogtepunt met een cruciale clash tussen Juventus en AC Milan. Beide teams strijden nog voor de tweede plek in de competitie. Juventus, momenteel derde in de ranglijst, ontvangt AC Milan dat tweede staat, op zaterdagavond in hun thuisstadion. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Juventus heeft in de laatste vijf wedstrijden moeite gehad om consistent te presteren, met slechts twee overwinningen. Hun achterstand van vijf punten op AC Milan maakt deze wedstrijd des te belangrijker als ze nog aanspraak willen maken op de tweede plek. Aan de andere kant heeft AC Milan, met 69 punten, ook een lastige periode achter de rug en wist uit hun laatste vijf wedstrijden slechts één keer te winnen. De pijn van het zien van hun rivaal Internazionale die in het San Siro kampioen werd, is nog vers en dus zullen ze uit zijn op revanche.

Juventus - AC Milan live op tv kijken

De wedstrijd Juventus - AC Milan begint op zaterdag 6 mei om 18.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.