Nieuws

Waar en hoe laat wordt Atalanta - Marseille in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Atalanta - Marseille in de Europa League uitgezonden?

9 mei - 09:30 Laatste update: 19:06

De spanning in de Europa League loopt op nu Atalanta thuis Olympique Marseille ontvangt voor de beslissende halve finale. Na een gelijkspel in Frankrijk, zal de finalist nu bepaald worden in Italië. Waar en hoe laat kun je deze cruciale wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Atalanta - Olympique Marseille kijken

Het eerste duel tussen Atalanta en Olympique Marseille eindigde in een spannende 1-1, waardoor alles nog open ligt voor de return in Bergamo. Atalanta, met Nederlanders Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Mitchell Bakker en Hans Hateboer in de gelederen, is de laatste vijf wedstrijden ongeslagen, waarbij hun enige gelijkspel tegen Marseille was. Afgelopen weekend behaalden ze een moeizame overwinning op degradant Salernitana, waarbij Koopmeiners in de 63ste minuut het winnende doelpunt scoorde.

Voor Olympique Marseille, die een matig seizoen draaien in de Franse competitie, is de Europa League de laatste hoop op Europees voetbal volgend jaar. Momenteel staan ze negende in Ligue 1, vijf punten achter op de zesde plaats die RC Lens bezet. Hun competitiewedstrijd tegen Stade Reims werd uitgesteld, zodat de ploeg zich volledig kon richten op de confrontatie met Atalanta.

Op welke zender is Atalanta - Olympique Marseille te zien?

Atalanta - Olympique Marseille begint op donderdag 9 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!